Crispy Chicken Style Burger

Valess Crispy Chicken Style Burger Bun

Voor 2 personen

  1. Snijd de brioche broodjes door de helft en toast ze in een warme koekenpan.
  2. Meng de wortel met de witte kool en de paarse spitskool, voeg de saus eraan toe en hussel alles door elkaar.
  3. Snij de ui, komkommer en tomaat zo dun mogelijk. Doe de olie in de pan, bak hierin de Valess Crispy Chicken Style Burger aan beide kanten goud bruin.
  4. Nu ben je klaar om de burger op te bouwen. Start met de onderkant van het broodje, beleg dit met verse sla blaadjes, doe de wortel-kool-salade erop, dan de Crispy Chicken Style Burger, daarop de plakjes komkommer, tomaat en uien. Als laatste het kapje van de brioche bun erop.
  5. Serveer eventueel met vers gebakken frietjes.
  6. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 2 brioche buns met sesamzaad
  • 1 handje julien gesneden wortel
  • 1 handje gesneden witte kool
  • 1 handje gesneden paarse spitskool
  • 2 el yoghurt kruiden mayonaise
  • 8 plakjes dun gesneden komkommer
  • 4 plakjes dun gesneden rode ui
  • 4 plakjes dun gesneden tomaat
  • 2 el olie
  • 2 Valess Crispy Chicken Style Burgers
  • 4 blaadjes groene sla

Print recept