Valess-Gouda-met-gebakken-krieltjes-en-groenten-in-tomatensaus

Valess Schnitzel Gouda met gebakken krieltjes en groenten in tomatensaus

2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten

  1. Maak de prei schoon en snijd deze in halve ringen. Snijd de worteltjes in plakjes. Snipper de knoflook.
  2. Verhit een eetlepel olie in een wok, voeg de krielaardappeltjes, de prei, de worteltjes en de knoflook toe en roerbak dit 2 minuten.
  3. Voeg de broccoli, tomatenstukjes, de Italiaanse kruiden en peper en zout naar smaak toe en laat het geheel op zacht vuur in ca. 5 minuten gaar worden. Roer zo nu en dan
  4. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de Valess Gouda op middelhoog vuur in 4 minuten aan beide kanten goudbruin.
  5. Serveer de Valess Gouda met de gebakken krieltjes in tomatensaus.
  6. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 2 Valess Gouda
  • 350 g krielaardappeltjes
  • 200 g broccoliroosjes
  • 6 worteltjes
  • 1 blikje tomatenstukjes
  • 2 el zonnebloemolie
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 2 teentjes knoflook
  • peper en zout

Print recept