Valess Schnitzel Gouda met knoflookbrood en rucola salade
2 personen, bereidingstijd ca 10 minuten
- Pers het teentje knoflook uit boven de kwark en roer de bieslook er door heen. Breng de kwark op smaak met zout en peper.
- Verwijder de zaadlijsten uit de komkommer en snijd het in blokjes. Snijd de ui in halve ringen en de tomaten in partjes.
- Neem de tomaten uit de olie en snijd ze in reepjes. Doe de rucola in een kom en verdeel er de komkommer, ui, en tomaten over.
- Besprenkel de salade met de balsamico azijn. Besmeer de sneetjes stokbrood met het kwarkmengsel.
- Verhit de olie in een koekenpan en bak de Valess Gouda op middelhoog vuur in 4 minuten goudbruin.
- Serveer de Valess Gouda met de salade en het stokbrood.
- Eet smakelijk!
Benodigdheden
- 2 Valess Gouda
- 12 sneetjes volkoren stokbrood
- 2 tomaten
- 50 g rucola
- ½ rode ui
- 1 stuk komkommer
- 4 zongedroogde tomaten op olie
- 2 el magere kwark
- 1 el olie
- 1 el balsamico azijn
- 1 tl fijngesneden bieslook
- 1 teentje knoflook
Print recept