Valess Schnitzel met American coleslaw en aardappeltjes uit de oven
2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten
- Verwarm de oven voor op 200° C. Meng in een bakblik of op de bakplaat de aardappelpartjes met 1 eetlepel olijfolie.
- Bak de aardappelpartjes in de oven in ca. 10 min. gaar en bruin. Schep ze af en toe om.
- Maak een dressing van de halfvolle mayonaise, azijn, peper en zout. Knip de bieslook in stukjes.
- Meng de witte kool, wortel, bieslook en de dressing.
- Verhit in een koekenpan met antiaanbaklaag de rest van de olie en bak hierin de filets in 5 minuten rondom bruin.
- Serveer de Valess Schnitzel met de coleslaw en de aardappelpartjes. Lekker met barbecuesaus.
- Eet smakelijk!
Benodigdheden
- 2 Valess Schnitzels
- 400 g voorgekookte aardappelpartjes met schil
- 100 g geraspte winterwortel
- 250 g gesneden witte kool
- 4 el halfvolle mayonaise
- 1 el witte wijnazijn
- 2 el olijfolie
- 1 klein bosje verse bieslook
- peper en zout
Print recept