Valess-Schnitzel-met-American-coleslaw-en-aardappeltjes-uit-de-oven

Valess Schnitzel met American coleslaw en aardappeltjes uit de oven

2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten

  1. Verwarm de oven voor op 200° C. Meng in een bakblik of op de bakplaat de aardappelpartjes met 1 eetlepel olijfolie.
  2. Bak de aardappelpartjes in de oven in ca. 10 min. gaar en bruin. Schep ze af en toe om.
  3. Maak een dressing van de halfvolle mayonaise, azijn, peper en zout. Knip de bieslook in stukjes.
  4. Meng de witte kool, wortel, bieslook en de dressing.
  5. Verhit in een koekenpan met antiaanbaklaag de rest van de olie en bak hierin de filets in 5 minuten rondom bruin.
  6. Serveer de Valess Schnitzel met de coleslaw en de aardappelpartjes. Lekker met barbecuesaus.
  7. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 2 Valess Schnitzels
  • 400 g voorgekookte aardappelpartjes met schil
  • 100 g geraspte winterwortel
  • 250 g gesneden witte kool
  • 4 el halfvolle mayonaise
  • 1 el witte wijnazijn
  • 2 el olijfolie
  • 1 klein bosje verse bieslook
  • peper en zout

Print recept