Valess Schnitzel met caesar salade
2 personen, bereidingstijd ca 25 minuten
- Hak de knoflook fijn. Was en halveer de trostomaatjes, snijd de rode ui in ringen. Schil de avocado en snijd in partjes.
- Maak een dressing van de mayonaise, yoghurt, mosterd en knoflook. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
- Scheur de gewassen en uitgelekte bladeren sla in stukken en meng met de trostomaatjes, avocado en ui in een kom. Voeg naar smaak dressing toe.
- Verhit 2 el olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de Valess Schnitzels op middelhoog vuur om en om in max. 4 minuten krokant en goudbruin.
- Verdeel de salade over twee borden en bestrooi met Parmezaanse kaas. Snijd de Schnitzels in stukken en leg bij de salade.
- Eet smakelijk!
Benodigdheden
- 2 Valess Schnitzels
- 1 avocado
- 12 mini trostomaatjes
- 1 krop Romeinse sla
- 1 kleine rode ui
- 1 el Parmezaanse kaas
- 4 el magere yoghurt
- 1 el mayonaise
- 1 tl Franse mosterd
- 1 tl citroensap
- 2 el olijfolie
- 1 teentje knoflook
- peper en zout
Print recept