Valess-Schnitzel-met-ceasar-salade

Valess Schnitzel met caesar salade

2 personen, bereidingstijd ca 25 minuten

  1. Hak de knoflook fijn. Was en halveer de trostomaatjes, snijd de rode ui in ringen. Schil de avocado en snijd in partjes.
  2. Maak een dressing van de mayonaise, yoghurt, mosterd en knoflook. Breng op smaak met citroensap, peper en zout.
  3. Scheur de gewassen en uitgelekte bladeren sla in stukken en meng met de trostomaatjes, avocado en ui in een kom. Voeg naar smaak dressing toe.
  4. Verhit 2 el olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de Valess Schnitzels op middelhoog vuur om en om in max. 4 minuten krokant en goudbruin.
  5. Verdeel de salade over twee borden en bestrooi met Parmezaanse kaas. Snijd de Schnitzels in stukken en leg bij de salade.
  6. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 2 Valess Schnitzels
  • 1 avocado
  • 12 mini trostomaatjes
  • 1 krop Romeinse sla
  • 1 kleine rode ui
  • 1 el Parmezaanse kaas
  • 4 el magere yoghurt
  • 1 el mayonaise
  • 1 tl Franse mosterd
  • 1 tl citroensap
  • 2 el olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • peper en zout

Print recept