Valess Schnitzel met pasta met groene groentjes, munt en dille

Valess Schnitzel met pasta met groene groentjes, munt en dille

4 personen, bereidingstijd ca 25 minuten

  1. Kook de pasta gaar in kokend gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
  2. Blancheer de erwtjes en de sluimererwten tot ze beetgaar zijn in kokend gezouten water. Giet af en laat schrikken onder ijskoud water.
  3. Hak de groene kruiden fijn en meng samen met groene groentjes onder de pasta.
  4. Schil zeste van de citroen en pers hem uit boven de pasta. Breng op smaak met peper, zout en geschaafde Parmigiano.
  5. Zet een pan op het vuur en bak er de schnitzels goudbruin en krokant in.
  6. Serveer de schnitzels met de pasta en geef er nog een citroentje bij voor de liefhebbers.
  7. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 4 Valess Schnitzels
  • 1 el olijfolie
  • Peper van de molen en zout 

Voor de pasta:

  • 500 g ‘korte’ pasta naar keuze
  • 300 g erwtjes (diepvries) 
  • 200 g sluimererwten
  • 100 g Parmigiano
  • 5 g dille 
  • 5 g munt
  • 5 g bieslook
  • 2 el olijfolie
  • Sap en zeste van ½ citroen
  • Peper van de molen en grof zeezout

Print recept