Valess Schnitzel met pasta met groene groentjes, munt en dille
4 personen, bereidingstijd ca 25 minuten
- Kook de pasta gaar in kokend gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Giet af en laat afkoelen.
- Blancheer de erwtjes en de sluimererwten tot ze beetgaar zijn in kokend gezouten water. Giet af en laat schrikken onder ijskoud water.
- Hak de groene kruiden fijn en meng samen met groene groentjes onder de pasta.
- Schil zeste van de citroen en pers hem uit boven de pasta. Breng op smaak met peper, zout en geschaafde Parmigiano.
- Zet een pan op het vuur en bak er de schnitzels goudbruin en krokant in.
- Serveer de schnitzels met de pasta en geef er nog een citroentje bij voor de liefhebbers.
- Eet smakelijk!
Benodigdheden
- 4 Valess Schnitzels
- 1 el olijfolie
- Peper van de molen en zout
Voor de pasta:
- 500 g ‘korte’ pasta naar keuze
- 300 g erwtjes (diepvries)
- 200 g sluimererwten
- 100 g Parmigiano
- 5 g dille
- 5 g munt
- 5 g bieslook
- 2 el olijfolie
- Sap en zeste van ½ citroen
- Peper van de molen en grof zeezout
Print recept