Valess-Schnitzel-op-een-Veggie-Burger

Valess Schnitzel op een Veggie Burger

2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten

  1. Verhit 1 el olijfolie in de pan en bak de schnitzel goudbruin. Je kunt ze ook 5 minuten in de airfryer bereiden op 200 graden of 10 minuten in een voorverwarmde oven.
  2. Was de sla en laat uitlekken. Snijd vervolgens de bollen doormidden.
  3. Snijd de komkommer fijn en meng met de yoghurt, citroensap, knoflook, 2 tl olijfolie en peper en zout voor de tzatziki.
  4. Leg wat sla op de spelt bol, doe er vervolgens wat tzatziki overheen en leg de schnitzel er boven op.
  5. Doe er vervolgens nog wat sla met tzatziki overheen en doe tenslotte de bovenkant van de spelt bol er op.
  6. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 2 Valess Schnitzels
  • 2 (spelt) bollen
  • 250 ml soya yoghurt
  • 1 krop baby romaine sla
  • ¼ komkommer
  • 1 tl citroensap
  • 1.5 el olijfolie
  • 2 tenen geperste knoflook
  • peper en zout

Print recept