Valess-Tomaten-Mozzarella-met-Italiaanse-courgetti

Valess Tomato Mozzarella met courgetti

2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten

  1. Was en rasp de citroenschil en houd apart. Rooster de pijnboompitjes kort in een pan zonder olie.
  2. Was de courgettes en snijd met behulp van een juliennesnijder of kaasschaaf in lange dunne linten.
  3. Was en snijd de tomaat in kleine stukjes en snipper de ui.
  4. Verhit 2 eetlepels olie in een pan met antiaanbaklaag en bak de Valess Tomaten Mozzarella filets op middelhoog vuur om en om in max. 4 minuten krokant en goudbruin.
  5. Verhit 1 el olie in een ruime pan of wok. Fruit de ui aan en roerbak de courgette linten kort mee. Schep de pesto en citroenrasp er door en laat 2 minuten doorwarmen.
  6. Haal van het vuur en voeg de tomaat, pijnboompitten en basilicum toe. Breng op smaak met peper en zout.
  7. Verdeel over twee borden en leg de Valess Tomaten Mozzarella ernaast.
  8. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 2 Valess Tomaten Mozzarella
  • 2 courgettes
  • 3 el gedroogde tomaatjes
  • 10 blaadjes basilicum
  • 1 ui
  • ½ citroen
  • 2 el pijnboompitjes
  • 2 el groene pesto
  • 3 el olijfolie
  • peper en zout

Print recept