Valess-Tomaten-Mozzarella-met-pikante-farfalle

Valess Tomato Mozzarella met pikante farfalle

2 personen, bereidingstijd ca 20 minuten

  1. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing beetgaar in water met zout.
  2. Maak de paprika en de peper schoon en snijd ze in blokjes. Verhit de olie in een kookpan en bak 2 minuten de paprika met de peper.
  3. Voeg de tomatensaus en zout naar smaak toe. Laat de saus zachtjes 10 minuten koken. Pureer de saus met een staafmixer.
  4. Snijd ondertussen de tomaten en de ui in schijfjes. Doe ze in een schaal en leg er basilicumblaadjes op.
  5. Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de Valess Tomaten Mozzarella in 4 minuten aan beide kanten goudbruin.
  6. Serveer de pasta met de Valess Tomaten Mozzarella, pittige pastasaus en de tomatensalade.
  7. Eet smakelijk!

Benodigdheden

  • 2 Valess Tomaten Mozzarella
  • 200 g farfalle of andere pasta
  • 2 dl passata of andere tomatensaus
  • 4 tomaten
  • 1 rode paprika
  • 1 kleine rode ui
  • 1 Spaanse peper
  • 2 el olijfolie
  • verse basilicum
  • peper en zout

Print recept