< Terug naar het overzicht

Chik'n Filet sateetjes met roerbakgroentjes en noedels​

  • 4 personen
  • 30 minuten kooktijd

Probeer de chik'n Filet in combinatie met kleurrijke groenten en satésaus. Een heerlijk en gemakkelijk recept voor vier personen.

Benodigdheden

  • 4 verpakking Valess Chik’n Filet​
  • 800 g wortels
  • 240 g mihoen​
  • 120 g pinda/ saté saus​
  • 40 ml olijfolie​
  • 2 lente-ui​tjes
  • 2 rode peper​s
  • 2 limoen​en
  • 20 g gehakte pinda’s​
  • Sesamzaadjes ​

Bereidingswijze

  1. Bereid de mihoen volgens de instructies op de verpakking​.
  2. Gebruik een spiraalsnijder om de wortels tot noedels te draaien​.
  3. Mix de mihoen met de wortel- noedels, de soja saus en het limoensap​.
  4. Snijd de Chik’n Filets in blokjes en rijg deze aan spiesjes. 1 Filet is genoeg voor twee spiesjes​.
  5. Bak ze met een beetje olijfolie in de grilpan, een paar minute aan elke kant​.
  6. Leg de spiesjes op de kleurrijke noedels en garneer met fijn gesneden rode peper, sesamzaadjes, gehakte pinda’s en ringetjes lente-ui​.
  7. Serveer met de satésaus​.